Radovan Pankov
youtube/ Fudbalski savez Srbije
Radovan Pankov

youtube/ Fudbalski savez Srbije

Radovan Pankov, Foto: youtube/ Fudbalski savez Srbije

PROČITAJTE JOŠ:

NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE U CRVENOJ ZVEZDI?! Došlo je vreme da se nepravda ispravi, on već objavio: "Zvezda je klub ZA KOJI NAVIJAM"

MOŽE DA BIRA! Lendejl ima ponudu Evroligaša ili pojačan ugovor u Partizanu!

IZABRAO NAJBOLJEG SAIGRAČA! Ronaldov izbor će mnoge ljubitelje fudbala iznenaditi! (VIDEO)

 

Radnički i Zvezda su se dogovorili da obeštećenje za Pankova bude 300.000 evra, pošto Pankov ima ugovor sa Nišlijama do leta 2020. godine. Radovan je u pratnji menadžera bio na Marakani, gde je pregovarao o ličnim uslovima, ali nije otišao prezadovoljan posle prve runde razgovora sa rukovodstvom Zvezde.

Crvena zvezda je uvela pravilo kada su u pitanju igrači koji dolaze iz Srbije, pa je ponudila Pankovu 10.000 evra mesečna primanja što je ovaj odbio.

Prema pisanju Telegrafa, Radovan Pankov je tražio 15.000 evra pa će se najverovatnije otići u drugu rundu pregovora jer su klubovi napravili dogovor, ali ne i Zvezda i igrač.

Pankov je ove sezone jedan najbitnih igrača Radničkog iz Niša. Odigrao je za Nišlije 39 utakmica, postigao pet golova i bio je nezamenjiv u ekipi Nenada Lalatovića, koja je obezbedila istorijsko drugo mesto u Superligi i bori se s Partizanom za finale Kupa.

Nastupao je i za mladu reprezentaciju Srbije do 20 godina na nekoliko prijateljskih utakmica, a imao je i čast da nosi kapitensku traku oko ruke. Bio je i član čuvene generacije Orlića sa Novog Zelanda, koji su 2015. godine osvojili titulu prvaka sveta u fudbalu za igrače do 20 godina.