Zlatan Ibrahimović
Printscreen: Youtube
Zlatan Ibrahimović

Printscreen: Youtube

Zlatan Ibrahimović, Foto: Printscreen: Youtube

* Igrao je za Barsu, Milan, Juve, Ajaks, PSŽ, Junajted i Malme

* 2018. je odlučio da je vreme da Amerika upozna Zlatana

* Osvojio je 33. trofeja u svojoj karijeri

Najpoznatiji švedski fudbaler nastavlja da daje izjave u svom rezonu, ovog puta se dotao same MLS lige i fudbalera koje učestvuju u njoj ali i "Područja 51".

On je najpre izneo svoje mišljenje o kolegama u Americi i istakao da je znatno slabija liga od najboljih šampionata u Evropi:

"MLS nije na nivou Evrope da budem iskren. Ranije, igrao sam sa fudbalerima koji su na mom nivou ili veoma blizu njega. Ovde sam kao Ferari među Fijatima! Isti sam problem imao i u švedskoj reprezentaciji, iako tamo nije bila velika razlika u klasi. Nisam mogao da prihvatim da mi ne daju loptu ili da mi je daju kasno. I igra u Americi bi mogla da bude brža, a motiv veći. U prošloj sezoni smo nesrećno u poslednjem kolu ostali bez plej-ofa, ali borili smo se za šesto mesto u konferenciji. Rekao sam im: Kakva vam je to sezona kada se zadovoljavate da budete šesti? Pa, nikakva " rekao je Ibrahimović.

Na 27 mečeva dao je 22 gola. Na polovini ovog prvenstva u 16 utakmica mrežu je zatresao 13 puta.

Potom ga je jedan novinar upitao šta se nalazi u "Području 51" koja je poznata po vanzemaljcima, usledio je originalan odgovor Ibrahimovića:

"Verovatno je tamo još jedan Zlatan. To je sigurno!" - rekao je napadač Los Anđeles Galaksija!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Zlatan when asked what’s in Area 51 ?? [via @sportscenter]

A post shared by theScore (@thescore) on Jul 18, 2019 at 12:39pm PDT

Zanimljiv podatak je da se Ibrahimović nalazi treći na listi strelaca sa 13 pogotka, na prvom mestu je Karlos Vela, bivši fudbaler Arsenala.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: 

Fudbaleri Crvene zvezde opuštaju mišiće u ledenoj vodi!