Milan Pavkov
Alo/M.Metlaš
Milan Pavkov

Alo/M.Metlaš

Milan Pavkov, Foto: Alo/M.Metlaš

Reprezentivna pauza prijala je fudbalerima Crvene zvezde. Igrače očekuje težak period, a dobra vest za navijače je da su se od povreda oporavili Pavkov i Babić, a koliko će još odsustvovati Boaći još nije poznato.

Vratiću se bolji i jači!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 04.09.2019. 21:06 Jovičić je u finišu utakmice protiv Helsinkija doživeo tešku povredu ukrštenih ligamenata. Branko Jovičić na utakmici protiv HJK Helsinkija, Foto: Tanjug/AP, Darko Vojinović Branko Jovičić uspešno se oporavlja od povrede ukrštenih ligamenata. Odličnim igrama Jovičić je započeo novu sezonu.

Zdravstveno stanje Pavkova je sve bolje i on će biti spreman za start u Ligi šampiona protiv Bajerna. Sigurno da neće igrati Tomene zbog kazne, dok je Boaći još pod upitnikom.

"Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs / S.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 12:16 Novo pojačanje Crvene zvezde, krilni napadač Radživ van la Para, stigao je u Beograd i uzbuđen je zbog igranja u crveno-belom dresu. Radživ van la Para, Foto: Foto Facebook / FK Crvena zvezda Crvena zvezda je okončala letnji prelazni rok angažovanjem Radživa van la Para koji je u srpski klub stigao iz Hadersfilda.

Vukanović kao "zapeta puška" čeka ukoliko bude morao da zaigra i na mestu najisturenijeg igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

U procesu oporavka je i Srđan Babić koji je takođe počeo sa treninzima i ne bi trebalo da ima problem pred okršaje sa evropskim velikanima koji našeg šampiona očekuju tokom ove jeseni.

BONUS VIDEO:

Poslednji trening fudbalera Srbije pred duel sa Portugalom