Nejmar
EPA/Julien De Rosa
Nejmar

EPA/Julien De Rosa

Nejmar, Foto: EPA/Julien De Rosa

Prvi put posle 2011. Marsej je pobedio PSŽ u gostima. Teško je to palo Parižanima, pa je u nadoknadi meča na Parku prinčeva izbila tuča.

Vrlo rano je krenula prljava igra na travnjaku. Nejmar je posle desetak minuta raspalio Pajea po nogama, krenuli su da se guraju, umalo se i potukli, ali su se tada izvukli samo sa žutim kartonima.

Kako je meč odmicao tenzije su rasle da bi eksplodirale u nadoknadi.

Treba li zvezde češće kažnjavati jer su mnogo digle nos?

 

Amavi je bez lopte udario Paredesa, na njega je nasrnuo Draksler, Paredes se pridigao i zakucao ga o travnjak. U pomoć saigraču pritrčao je Alvaro, ali je Paredes i njega udario.

Nastao je opšti metež, Kurzava je nogama lemao Benedeta, svi su se gurali.

Sudija je na kraju morao da zatraži pomoć VAR-a da bi znao koga sve sa isključi, a isključio je petoricu, Kurzavu, Amavija, Paredesa i Benedeta, a posle još jedne konsultacije sa snimkom i Nejmara, koji je s leđa u glavu udario igrača Marseja.

Brazilac je izlazeći sa terena sudiji rekao da je rasista, pa ga verovatno očekuje još jedna kazna. Sva nervoza je možda i posledica toga što je u 77. minutu promašio šansu za izjednačenje.

PSŽ je igrao bez Mbapea, Markinjosa i Ikardija (u karantinu su zbog korona virusa). Parižani imaju meč manje, ali posle tri kola već kasne za vodećima sedam bodova.

PROČITAJTE JOŠ: