Antoan Grizman
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
Antoan Grizman

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Antoan Grizman , Foto: EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Antoan Grizman je letos stigao Barselonu, a katalonski klub je za njega Atletiku iz Madridu platio 120 miliona evra. Činilo se da 28-godišnji Francuz nije krenuo loše. U devet odigranih utakmica u dresu novog kluba postigao je tri gola i upisao dve asistencije.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, problem bi mu mogao predstavljati loš odnos sa Lionelom Mesijem čiji blagoslov svakako nije ključan za opstanak u Barceloni, ali olakšava situaciju svakome ko se nađe u toj svlačionici.

Grizman će teško opstati u klubu bez Mesijevog odobrenja, a deo medija piše kako je već jednom nogom na izlaznim vratima Barse.

Najveću senzaciju donosi "Le10Sport" koji tvrdi kako će francuski napadač Barselonu napustiti već na zimu, a najkasnije idućeg leta, i to kao deo novog transfera katalonskog diva.

Bilo je spornih detalja protiv Voždovca! Pobeda u derbiju najdraža do sada u sezoni! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 07.10.2019. 20:25 Bilo je još kikseva gde nisu smeli da se izgube bodovi, a to su mečevi protiv TSC - a i Napretka. Slobodan Urošević, Foto: ALO Foto: Dejan Briza Fudbaleri Partizana prekinuli su protiv Voždovca sjajnu seriju rezultata i doživeli prvi poraz u prvenstvu.

Barselona želi da u svoje redove vrati Nejmara, a Griezman bi otišao u Pariz u okviru dogovora za Brazilca.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!