UEFA, Kosovo
Wikipedia
UEFA, Kosovo

Wikipedia

UEFA, Kosovo, Foto: Wikipedia

Disciplinska komisija UEFA pokrenula je postupak protiv Fudbalskog saveza Srbije zbog dešavanja na meču kvalifikacija Srbija - Ukrajina.

Razlog za to transparent s natpisom "Kosovo je Srbije", kao i skandiranje navijača "Kosovo je srce Srbije".

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija je bila pod uslovnom kaznom na tom meču, pa su nadležni ljudi iz UEFA pažljivo pratili sva dešavanja na tribinama, tako da nam sada preti kazna od najmanje jednog meča pred praznim tribinama.

Srbija - Ukrajina

Alo Marko Metlas

Srbija - Ukrajina, Foto: Alo Marko Metlas

To bi značili da u slučaju plasmana u finale baraža za EURO i eventualnog domaćinstva na tom meču na tribinama ne bi bilo navijača!

U slučaju da budemo kažnjeni to bi bila jedna od sramnijih odluka u istoriji evropske fudbalske organizacije.

Isplaćena mu jedna i po plata, nakon toga "pedaliran" - klub već našao rešenje!

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 20.11.2019. 16:31 Postigli su dogovor. Artjom Parahovski, Foto: Alo/Marko Metlaš Beloruski košarkaš Artjom Parahovski napušta Partizan, izjavio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović. Bivši centar Lijetuvos Ritasa, Makabija, Nižnjeg i Hapoela nije ispunio očekivanja, pa je sa njim postignut dogovor o raskidu, s tim da će dobiti jednu i po platu, oko 75.000 evra.

Meč Srbija - Ukrajina prošao je bez ijednog incidenta, publika se ponašala gospodski. Primera radi, ukrajinska himna pozdravljena je aplauzom, što u prošlosti često nije bilo slučaj.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"