Saša Ćurčić
Foto: Turnir prijateljstva promo
Saša Ćurčić

Foto: Turnir prijateljstva promo

Saša Ćurčić, Foto: Foto: Turnir prijateljstva promo

Saša Đani Ćurčić se vratio u srpski fudbal! Bivši fudbaler Partizana i mnogih engleskih timova, koji je zbog neprofesionalizma proćerdao talenat dat od Boga, imenovan je za pomoćnog trenera Dinama iz Vranja.

Pročitajte još:

Vest koja je u prvi mah izgledala kao jedna od onih koje se pojavljuju na satiričnim sajtovima, da bi se kasnije ispostavilo da je reč o istini.

Preporučujemo još:

 

- Sašin dolazak će nama mnogo značiti. On ima iskustvo rada u Engleskoj, gde ga veoma vole i zbog njega će o našem klubu da se priča na Ostrvu. To će biti odlično za promociju Dinama, ali i Vranja, odnosno Srbije. Ko zna, možda jednog dana dogovorimo i odigravanje prijateljske utakmice protiv nekog engleskog tima, što bi za nas bila velika stvar.

Ekspedicija Dinama pre dva dana je otputovala na pripreme u Antaliju, ali Đani nije otišao s njom zbog obaveza koje ima u Engleskoj, pa će se priključiti po povratku Vranjanaca u Srbiju.

- Ugovor s Kristal Palasom, gde je trener u Akademiji, ističe mu 13. januara i on će već dan kasnije doći u Vranje. Eto, citiraću njegove reči: „Dolazim 14. januara u Vranje, a 16. ćemo da pobedimo Spartak“. Verujemo da s njim u stručnom štabu možemo da popravimo igru i ispunimo glavni cilj ovog proleća, a to je opstanak u Superligi - kaže Antić.

 

Ugovor na godinu dana

Iako je inicijalna informacija bila da su se Đani i čelnici Dinama dogovorili da saradnja traje do kraja tekuće sezone, sportski direktor Vranjanaca otkriva da je ugovor, zapravo, duplo duži.

- Dogovor je postignut na godinu dana. Sigurni smo da će mu se u Vranju svideti, što bi značilo da ćemo nastaviti saradnju i posle toga. On nije s nama u Antaliji, ali smo svakodnevno na vezi i zaista mislim da radimo dobar posao, koji će se na kraju isplatiti kroz rezultate - kaže Antić.