Duško Tošić
Nenad Vujanović
Duško Tošić

Nenad Vujanović

Duško Tošić, Foto: Nenad Vujanović

Tošić je u društvu trenera Dragana Stojkovića Piksija i ostatka Gvangžua za koji nastupa, otputovao na pripreme u Sidnej.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle nekoliko dana napornih treninga, Tošić i Piksi su dali sebi oduška da izađu i u šetnju i na večeru sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, Milošem Ninkovićem.

Miloš je velika zvezda u Australiji, tako da je bio pravi domaćin Tošiću i Piksiju.

Na društvenim mrežama osvanule su fotke na kojima je veseli trio zagrljen u provodu, tako da možemo samo da pretpostavimo kako im je bilo.

Komentari (3)

coco

20.02.2019 12:48

Dulence, otkaci tu budaletinu koja dve recenice sastaviti ne zna, i sve sto zna je da izigrava nadobudnu zuju tvojim novcem. Mlad si ti decko nacices pametnu i normalnu i lepu, ova evo cim nema samo vestacke trepavice izgleda kao Pepa Pig, a tek da skine nadogradnju kose, silikone itd, sigurno je se uplasis. Cuvaj decu a ona ...covece zena i dalje vredja koga stigne, kao luda Nasta, ni stida ni srama. Pogledajte samo Stojkovica , resio se one sa ustima majmunske zicagu i covek procveta

Ja

20.02.2019 14:58

@coco - Sve istina..

Tea

20.02.2019 15:52

Cuj ostavi Jelenu? Coco pa ko si ti da nekome delis savete? Ovaj narod nikako nije u vinklu! Neka je Dulence ostavi ako to on zeli, ali i nss dragi, slatki i mili Dulence svrlja i vara Jecu vec odavno I to je javna tajna i to sa ribetinama a i sa gaborima! Pa necete im vi uredjivati zivot, dovoljno su pametni da im ne trebaju niciji saveti Boze svakakvih praznih tintara!