Juventus
EPA/AlessandroDiMarco
Juventus

EPA/AlessandroDiMarco

Juventus, Foto: EPA/AlessandroDiMarco

Bombastična vest stiže iz Italije. Pošto Milan nikako ne uspeva da se dogovori sa Đanluiđijem Donarumom oko produžetka saradnje, a ugovor mu ističe za dva meseca, u celu priču se umešao - Juventus. Klub iz Torina je spremio ponudu za njegove usluge i već je predstavio agentu 22-godišnjeg čuvara mreže Minu Rajoli. U pitanju je suma od 10.000.000 evra po sezoni, na koju bi Donaruma mogao da pristane.

Pokušavala uprava kluba sa San Sira da zadrži Donarumu, pa je na sto stavila i novu saradnju, koja bi Donarumi obezbedila 8.000.000 evra godišnje. Ipak, Rajola za svog klijenta traži 10.000.000 uz još 2.000.000 evra na ime bonusa i prema saznanjima sa Apenina još nije poslao odgovor čelnicima Rosonera.

Juve je video svoju šansu, pa je stupio u kontakt sa poznatim agentom i za usluge prvog golmana italijanske reprezentacije ponudio 10.000.000 evra po sezoni, značajno više od onoga što na San Siru trenutno zarađuje (6.000.000 evra), a pritom i ispunio Rajoline uslove. Poznati su Bjankoneri kao klub koji je prethodnih godina dovodio pojačanja po sličnom principu. Kao slobodni igrači su u Torino stizali Sami Kedira, Dani Alves, kao i nedavno Eron Remzi i Adrijen Rabio.