Crvena zvezda
Alo/M.Metlaš
Crvena zvezda

Alo/M.Metlaš

Crvena zvezda, Foto: Alo/M.Metlaš

Posle učešća u Ligi šampiona, veliko interesovanje vlada za fudbalerima Crvene zvezde. Stadion "Rajko Mitić" već su napustili Nenad Krstičić (AEK, Atina) i Nemanja Milić (BATE Borisov), a njihovim putem uskoro bi mogli da krenu kapiten Vujadin Savić, Miloš Degennek, Milan Rodić, Milan Borjan... Gotovo kompletna linija crveno-belih, koja je u prošlogodišnjem izdanju Lige Evrope bila najjači faktor Milojevićevog tima.

Za golmana Milana Borjana stigla je ponuda od 3.000.000 evra, klubovi iz Francuske, Saudijske Arabije i Belgije spremni su da plate ovaj iznos za prvog čuvara Zvezdine mreže.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ukoliko kupci zadovolje zahteve uprave srpskog šampiona, rastanak sa Borjanom će uslediti, ali bi u protivnom iskusni golman morao ponovo za sto za čelnicima crveno-belih i na pregovore oko povećanja primanja.

Poslednji se u trku za Milanom uključio bivši prvak Belgije Gent, kome je neophodan golman posle prelaska Hrvata Lovrea Kalinića u Aston Vilu. Definitivna sudbina jednog od najboljih golmana grupne faze Lige šampiona biće poznata u narednih nekoliko dana. Ako dogovor bude postignut, Borjan će posle turskih Sivasa, Kajzerija i bugarskog Ludogoreca spakovati kofere i ponovo sreću potražiti u inostranstvu.