Luka Jović
EPA/Andy Rain
Luka Jović

twitter/realmadrid

Luka Jović, Foto: twitter/realmadrid

Više nema sumnje, Real Madrid je angažovao supertalentovanog Edena Azara iz Čelsija, i za to platio 100.000.000 evra!

Samo nekoliko dana nakon što je Luka Jović zvanično postao član "kraljevskog" kluba, to je i Belgijanac, pa iako nije zvanično, gotovo svi mediji na Ostrvu prenose informaciju kao stopostotno istinitu.

 

Nejmar, nasilje

Youtube/FAMZ

 

Nema ni razloga da se sumnja, najpre što je Azar mesecima unazad otvoreno govorio o prelasku u Madrid, potom istakao da mu je finale Lige Evrope poslednji duel za "plavce" (u ovom mandatu), što znači da će od 1. jula biti deo trinaestostrukog osvajača Lige šampiona.

Eden Azar

EPA/Zurab Kurtsikidze

Eden Azar, Foto: EPA/Zurab Kurtsikidze

Za vezistu Junajteda navodno nude Iska, Bejla i Hamesa Rodrigeza, što bi bio jedan od najvećih poslova u istoriji fudbala.

Eden napušta "Stamford Bridž" posle sedam veoma uspešnih godina u kojima je osvojio dve Premijer lige, FA Kup i dva trofeja Lige Evrope.

- Znam da je Eden želeo da ode, moramo da poštujemo njegovu odluku... On je divan igrač, a tek čovek. Treba vam nekoliko meseci da ga upoznate i onda shvatite koliko je kvalitetna osoba - rekao je nedavno Mauricio Sari, trener Čelsija na izlaznim vratima londonskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovako niska cena za Belgijanca je takva jer mu je ostala još samo jedna godina u ugovoru, novi nije želeo da potpiše, pa su čelnici osvajača Lige Evrope imali svezane ruke.