Aleksandar Vulin
Alo!/ Dejan Briza
Aleksandar Vulin

Printscreen

Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen

Crvena zvezda je jedan od simbola srpstva i zato nije dobrodošla gde god da su neprijatelji srpski, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin, komentarišući to što je tom fudbalskom klubu zabranjeno da uđe na Kosovo i Metohiju i odigra utakmicu sa FK "Trepča" u Zvečanu.

Vulin je novinarima u Beogradu kazao da su Albanci, kada su tražili da budu članovi raznih međunarodnih sportskih organizacija, govorili da to nema veze s politikom, da je to samo sport, da treba ostaviti priliku njihovoj deci, omladini da se bave sportom i takmiče sa drugima.

PROČITAJTE JOŠ:

"To igleda važi samo kada su Šiptari u pitanju, kada Srbi hoće da igraju fudbal, da se takmiče, onda je Srbima to zabranjeno i zabranjeno im je policijom, nasiljem. Crvena zvezda je jedan od simbola srpstva i ovo što su Šiptari uradili je dokaz koliko se boje Srba, koliko mrze Srbiju i samim tim koliko mrze Crvenu zvezdu kao jedan od simbola srpstva", istakao je Vulin.

Jarinje, Crvena Zvezda

Alo!/Masanori Jošida

Jarinje, Crvena Zvezda, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Dodao je da Albanci teško da će ikada moći da imaju jednu Crvenu zvezdu i sportski duh kakav imaju Srbi i istakao da je ovo još jedan dokaz da je laž da Šiptari imaju besu - reč koje se drže bezuslovno.

Zapevali "Oj, Kosovo, Kosovo" i nagrnuli iz automobila! Zaustavili autobus, NE DAJU NAZAD (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/Vladimir Zogović DATUM I VREME: 09.10.2019. 11:52 Situacija kakva se donekle i očekivala. prelaz na Jarinju, Foto: Alo/Vladimir Zogović Utakmica između Trepče i Crvene zvezde u okviru šesnaestine finala Kupa Srbije trebalo je da se odigra danas u 14 časova, ali su fudbaleri beogradskog kluba zaustavljeni na Jarinju.

"Dali su reči da će sve biti sportski, da je ulaženje u UEFU zbog njihove dece i omladine i sporta, ovim su pokazali da lažu, još jednom su slagali i pokazali su da nemaju besu", zaključio je Vulin.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo

 

Komentari (2)

Slobodan gradjanin

09.10.2019 17:01

Idiote ZVEZDA nije simbol srpstva. Zvezda je u Jugoslaviji bila poštovan i voljen fudbalski klub. Navijači ZVEZDA su bili gradjani svih nacija koji žive u Jugoslaviji. Oni i danas vole i navijaju za ZVEZU I AKO NEMA JUGOSLAVIJE. ZATO FASISTA NE LUPETAJ.

mrdr

09.10.2019 17:33

Zvezda je simbol srpstva ? Za koga ? Zbog čega ? Kakve su ovo nebuloze ? Strašno ...