Miloš Vulić
FK Crvena zvezda
Miloš Vulić

FK Crvena zvezda

Miloš Vulić, Foto: FK Crvena zvezda

Vezista Crvene zvezde Miloš Vulić izjavio je da je zadovoljan treninzima i uvodnim delom priprema, koje trostruki uzastopni šampion Srbije odrađuje na Divčibarama.

- Tek smo krenuli, ali utisak je da su već sad veoma teški treninzi. Ipak, to nam je neophodno kako bismo ispunili sve postavljene zahteve i bili na visokom nivou kada krenu takmičarske utakmice. Dobro smo radili tokom pauze, što je takode veoma bitno. Orni smo za naporan rad -  rekao je Vulić za klupski sajt.

Prethodnih godina fudbaleri Zvezde na letnjim pripremama uglavnom su bili u inostranstvu, ali ovog puta će dve nedelje provesti na Divčibarama.

- Sviđa mi se promena. Lepo je ovde, uslovi su odlični, hotel, ambijent, zaista je sjajno pripremati se u Srbiji. Teren je skoro postavljen, znači nam što smo mi praktično prvi koji imaju prilike da treniraju na njemu. Zanimljivo je da smo u prethodnim danima imali praktično dva godišnja doba, ali lično mi više odgovara kada je malo hladnije vreme - rekao je Zvezdin vezista.

Izabranike Dejana Stankovića tokom avgusta očekuje borba na dva fronta - Superliga i kvalifikacije za Ligu šampiona, a Vulić je siguran da ce ekipa spremno dočekati sve izazove.

- Uvek su velika očekivanja kada nosite Zvezdin dres. Prvenstvo kreće u avgustu, kvalifikacije takođe, imaćemo gust raspored i svako od nas će morati da bude maksimalno spreman da doprinese timu. Tako je bilo i u sezonama do sada, tako da to nije ništa novo za nas. Dobro radimo, usvajamo zahteve koje trener Stanković traži od nas i mislim da cemo se spremni docekati sezonu - zaključio je Vulić.