Vučić sredio Partizanov dug, ostaju u Evropi!

Tanjug | sport 2017-01-11 16:21:42 2017-01-11 16:21:42

Fudbalski klub Partizan saopstio je da će tokom sutrašnjeg dana isplatiti sva dugovaranja poveriocima i zahvalio se Vladi i premijeru Aleksandru Vučiću na pomoći.

A. Dimitrijević

- Povodom informacija u vezi sa kaznom koja je izrečena fudbalskom klubu Partizan od strane nadležnog organa UEFA za finansijsku kontrolu klubova, Upravni odbor obaveštava javnost da će u toku sutrašnjeg dana biti izmirene sve finansijske obaveze prema klubovima poveriocima u iznosu od 370. 000 evra, a po zahtevu UEFA - navodi se u saopstenju koje je objavljeno na sajtu kluba.

Kako se navodi, neizmirene poreske obaveze, koje se pominju u nekim medijima su regulisane zvaničnim reprogramom, koji je u međuvremenu već službeno dostavljen nadležnim organima UEFA.

- Problemi u kojima se našao Partizan rešeni su uz svesrdnu i sveobuhvatnu pomoć državnih organa i Vlade Republike Srbije na čelu sa njenim predsednikom gospodinom Aleksandrom Vučićem. Na tom opsežnom zalaganju su iskreno zahvalni uprava FK Partizan i crno-bela sportska javnost - zaključuje se u saopstenju.

Expand player
Pogledajte više