Luka Jović
twitter/RealMadridPics_
Luka Jović

twitter/RealMadridPics_

Luka Jović, Foto: twitter/RealMadridPics_

* Jović je plaćen 60 miliona evra

* Odigrao je drugo poluvreme protiv Bajerna

* Bajern je slavio sa 3:1

Fudbaleri Real Madrida doživeli su težak poraz na početku američke serije Međunarodnog kupa šampiona, a zabrinjavajuća je igra Zidanovog tima.

"Marka" i "AS", španske novine, su detaljno analizirali svakog igrača Real Madrida, a među njima su se našle i kritike upućene napadačima "kraljeva".

Jović se našao na naslovnici analize igre Marke, a naslov je bio: "Jović i Benzema hladno započeli trku za Realovu „devetku”. 

Dotakli su se i njegovih igara sa Evropskog prvenstva za mlade u Italiji:

"Senka. Nije lansirao poruke da je napadač za koga treba izdvojiti toliki novac. Izolovan, hladan, jedva da je dodirnuo loptu. Manje više kao na Evropskom prvenstvu za mlade u Italije. U grupi novajlija za koje se može reći da su svi osim Azara pojačanja za C tim" - pisalo je u tim novinama

"AS" je na duhovitiji način protumačio igru srpskog napadača:

"Razočaravajuća premijera za Jovića. Pozdravio se pred početak utakmice sa Nikom Kovačem, trenerom Bajerna. To je bio njegov vrhunac na ovom susretu."

Kada igra u najboljem klubu na svetu, jedan od poslova je i da pretpri pritiske medija koji hoće da ospore njegov transfer vredan 60 miliona evra u Real, pogotovo što se očekuje od njega da predvodi špic "kraljevskog kluba".

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!