Ivan Perišić
AP Photo/Petr David Josek
Ivan Perišić

EPA/Peter Powel

Ivan Perišić, Foto: EPA/Peter Powel

Fudbaler reprezentacije Hrvatske i Intera, Ivan Perišić, neprijatno je iznenađen kad se vratio iz Hrvatske ,u kojoj je bio na odmoru, u svoj stan u Milanu.

Prema pisanju italijanske "La Stampa", otkriveno je da su ukradena tri skupocena sata ukupne vrednosti od 80.000 evra!

PROČITAJTE JOŠ:

Edi Hol

twitter/eddiehallWSM

 

Perišić je ostao bez jednog Roleksa vrednog 20.000 evra, te Audemars Piguet koji je iz ograničene serije, a vredan je 50.000 evra, taj sat je pripadao njegovoj supruzi Josipi, dok je poslednji sat bio njegov, Hublot, koji je vredan 12.000 evra! 

 

Sva tri sata su bila u fiokama jednog ormara, u njihovom luksuznom stanu koji se nalazi na 19. spratu nebodera "Bosco Verticale", jedne od najpoznatijih savremenih građevina u Milanu, koja u prevodu na srpski znači "Uspravna šuma".

Zanimljivo je da je lopov ostavio kutije u kojima su bili satovi te da iz stana nije odneo ništa drugo, iako je u istom, ali i drugim ormarima, bilo gotovine i drugih skupocenih predmeta.

"Zadnji put sam te satove vidio 27. maja, pre nego što sam otputovao za Hrvatsku" - izjavio je Perišić, kako prenosi "La Stampa", te je dodao da na ulaznim vratima stana nema nikakvih znakova nasilnog ulaska.

Ono što je takođe zanimljivo je da je neboder u kojem Perišić živi sa suprugom i dvoje dece vrlo dobro čuvan. Na ulazu 24 sata stoji čuvar, a postoji i popis osoba kojima su vlasnici stanova dali dozvolu da od čuvara dobiju rezervni ključ i uđu u stanove u odsutstvu vlasnika. Jedina osoba koja je takvu dozvolu dobila od porodice Perišić je njihova spremačica, za sad nije poznato da li je ona osumnjičena za krađu ni da li je policija sa njom obavila razgovor.