Slobodan Medojević
EPA/DANIEL REINHARDT
Slobodan Medojević

EPA/DANIEL REINHARDT

Slobodan Medojević, Foto: EPA/DANIEL REINHARDT

Milan Kosanović je pre dva meseca promovisan u sportskog direktora Vojvodine.

Latio se posla i sada na "Karađorđe" pokušava da vrati nekadašnje vedete Lala.

- Jedna stavka plana je da se bivšim igračima Vojvodine otvore vrata i konkretno ću reći imenima s kojim je vođen razgovor. Sa Slobodanom Medojevićem, koji ima ugovor do 2022. godine - precizirao je Kosanović.

Medojević (30) je za novosadske crveno-bele igrao od 2007. do 2011, bio je i kapiten. Trenutno je na Kipru, igra u AEL-u iz Limasola.

- Obavljen je razgovor. Prva ideja je bila da se vrate bivši igrači Vojvodine koji mogu da budu vođe, da budu oslonac tima. Kad se setimo, Nino Pekarić je "napravio" Srđana Babića igrajući s njim u poslednjoj liniji. Moja želja s te strane je Medojević. Sad kad bi me neko pitao da jednog izaberem, rekao bih da je to tip igrača. Izvinjavam se... Doveo bih i Tadića - osmehnuo se Kosanović.

Nije Medojević jedina želja Lala.

- Ima ih dosta, vezani su ugovorima, imaju velike plate u tim klubovima, za naše uslove, ali mislim da vrata Vojvodine treba da budu otvorena takvim igračima, da budu nosioci i da ovde završavaju karijere. Da oni budu ti koji će pomoći novim generacijama, kao igrači koji imaju iskustva u pravljenju vrhunskih rezultata.

PROČITAJTE JOŠ: