Volim Partizan, učiniću vas srećnim!

Alo.rs | sport 2017-07-20 13:51:24 2017-07-20 13:51:24

Juče u Beogradu, danas već sa dresom Partizana u rukama - Sejduba Suma!

Marko Metlaš

Već na samom predstavljanju, momak za kojeg je Partizan iskeširao 1,65 miliona evra i učinio ga najskupljim pojačanjem u istoriji kluba, oduševio je navijače crno-belih.

- Volim ovaj klub, ovo je fantastičan klub za moju karijeru. Meni je čast da bude deo crne-bele porodice, da se dokažem kroz igre, da napredujem i budem bolji. Hoću da dam ono najbolje od sebe za klub. Ja sam odabrao klub odavno, zadovoljan sam što sam došao juče. Učinili su mi čast, nadam se da će svi biti srećni - bile su prve reči Sume kao fudbalera Partizana.

Nakon što je završena saga oko njegovog transfera, naredno pitanje koje se postavlja jeste to da li će omaleni vezista iz Gvineje biti starter u dvomeču sa Olimpijakosom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle današnjeg predstavljanja euforija će da prođe, svi će se pitati hoće li Suma biti sposoban da pomogne srpskom šampionu u duelima sa atinskim crveno-belima.

- Nadam se da ću biti starter protiv Olimpijakosa. Imam pet dana ispred sebe da se dokažem Đukiću. Krećem od danas. Upoznaću se sa timom i trenerom.

Priznao je Suma da je veliku ulogu u ovom transferu odigrao Leandre Tavamba.

- Pričao mi je u istoriji Partizana, navijačima. To me je sve motivisalo. Što se tiče golova - daću najbolje što mogu. Svi smo deo tima, moje je da pomognem ekipi.

Suma će nositi broj 20 u Partizanu.

- Volim ovaj broj. Zablistao sam u njemu kada sam počeo da igram.

Expand player
Pogledajte više