Jovana Joksimović
Screenshoot Youtube
Jovana Joksimović

Screenshoot Youtube

Jovana Joksimović, Foto: Screenshoot Youtube

Partizan sutra igra najvažniju utakmicu u sezoni, protiv Radničkog u polufinala Kupa Srbije, a gosti Jutarnjeg programa na TV Prva bili su fudbaleri Partizana, Danilo Pantić i Goran Zakarić!

PROČITAJTE JOŠ:

Danilo Pantić je najavio polufinalnu utakmicu u programu!

"Za nas to jeste veoma bitna utakmica, prva je kod nas kući, biće veoma bitna i druga, u gostima. Daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu. Mislim da jesmo u prednosti, uvek imaš više šanse da pobediš kod kuće nego u gostima. Mislim da smo kvalitetniji tim" - istakao je Pantić.

A onda ga je Jovana spustila! Partizan je najbolju igru pokazao u derbiju sa Zvezdom.

"Ali, šta se dešava vama, svi se pitamo šta se dešava sa ovim timom? Pobeđujete najteže, gubite u manjim utakmicama" - pitala je voditeljka.

"Ima tu dosta faktora, mnogo toga zavisi od komunikacije na terenu, raspoloženja, forme igrača. Desi se tako da neke utakmice neočekivano izgubite, a neke jače protivnike pobedite" - pokušao je da objasni Pantić.

večiti derbi

Alo!/M. Metlaš

večiti derbi, Foto: Alo!/M. Metlaš

Zakarić je potom prokomentarisao Partizanovu lošu sezonu, gde su regularni deo završili na trećem mestu!

"Derbi je jedna posebna utakmica za sve nas, kao i za Zvezdu, to je jedna posebna motivacija, želja, volja, u tim utakmicama daješ svoj maksimum. Ostali protivnici nisu na tiom nivou, ali ako ne uđete dobro, potcenite protivnika, onda ima problema. Imali smo dosta oscilacija tokom sezone, ali sutra je važna utakmica" - objašnjava Zakarić.

Voditeljku Jovanu Janković-Joksimović je zanimalo koje su slabosti Partizana i da li je to odbrana kontranapada protivnika.

"Igramo dosta otvoreno, posed je u većini utakmica na našoj strani, pa ima protivnik dosta prostora" - odgovorio je Zakarić.

Voditelj Srđan Predojević je zamolio Zakarića da prokomentariše nedavni dolazak novog trenera Sava Miloševića.

"Savo je došao tu pre 20 dana i treba mu još vremena da pohvata sve, nije imao to nekakvo trenersko iskustvo" - počeo je Zakarić.

"Al' ga ti nahvali" - našalio se voditelj.

"Došao je u nezgodnoj situaciji, svi smo mu se prilagodili na najbolji mogući način. Motiviše nas, mi smo Partizan" - rekao je Zakarić