Duško Tošić
Alo/V.Marković
Duško Tošić

Alo/V.Marković

Duško Tošić, Foto: Alo/V.Marković

Sad je potpuno jasno koliko je nedostajao ekipi - Duško Tošić je konačno zaigrao za Gvangdžu RF i sa njegovim povratkom stigla je i prva pobeda za Gvangžu RF. Golom Erona Zahavija sa penala pobeđen je Dalijen PRO 1:0 u petom kolu kineske Superlige, grupe koja igra u Dalijenu.

Bivši reprezentativac Srbije prošao je pravu malu karantinsku torturu u Kini od četiri nedelje iako su mu svi nalazi na koronavirus bili negativni. Prvo je po povratku iz Srbije 14 dana bio u karantinu u Gvangdžuu, a zatim još toliko po ulasku u "balon" spotskog centra u Dalijenu gde osam ekipa igra turnirski 14 kola prvog dela lige pre doigravanja.

Ko će biti prvak Srbije u fudbalu?

 

Bez Tošića, Gvangdžu RF je doživeo tri poraza uz remi uz gol razliku 1:11. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde, iako bez utakmica skoro šest meseci, doneo je neophodnu stabilnost u defanzivi a Izraelac Zahavi rešio je meč golom iz penala. Posle pet odigranih kola izvesno je da će se Gvangdžu RF (četiri boda) boriti u plej-autu jer su Gvangdžu, Šangaj Šenhua, Đangsu i Šandong i kvalitetniji i dobro su odmakli na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ: