Partizanovci na Sajmu medija
M. Jošida
Partizanovci na Sajmu medija

M. Jošida

Partizanovci na Sajmu medija, Foto: M. Jošida

Poraz od Mančester junajteda u Ligi Evrope (0:1) još boli navijače Partizana, a s njim se teško mire i prvotimci kluba iz Humske. 

PROČITAJTE JOŠ:

Bilo je to potpuno jasno kad su juče u posetu štandu lista „Alo!“ došli prvotimci crno-belih Strahinja Pavlović, Filip Stevanović i Aleksandar Lutovac. Prva dvojica bila su direktni akteri na terenu, dok je bivši fudbaler Rada sa strane morao da proživljava sve one stative, propuštene šanse i sudijske greške.

Novine uz kaficu, portali preko dana

U skladu s novim i modernim tehnologijama, i fudbaleri Partizana vesti uglavnom prate na portalima i internet sajtovima, ali ima i trenutaka kada vole da drže u rukama novine.

- Kad vidim svoju sliku na naslovnoj strani, onda kupim novine, mada sam uglavnom sam na internetu - kaže Pavlović, a nešto stariji Lutovac dodaje:

- Mene opuštaju novine uz jutarnju kafu. Tada ne mogu vesti da čitam na telefonu, volim da imam papir u ruci.

 - Tih prvih 20 minuta ne mogu da kažem da smo se uplašili već smo bili malo oprezniji. A kada smo videli da možemo da igramo protiv njih, potpuno smo se opustili. Zaslužili smo makar da osvojimo jedan bod, ako ne i sva tri. Nema veze, ima i taj drugi meč na „Old Trafordu“ da sve to ispravimo - kaže Pavlović, s čime se slažu i ostala dvojica fudbalera iz Humske.

Druženje s najmlađim navijačima

Dok smo razgovarali s trojicom prvotimaca Partizana, bukvalno nad glavama su nam bili svi oni koji su želeli da se slikaju s Lutovcem, Pavlovićem i Stevanovićem. Oni su svim zainteresovanima, među kojima su uglavnom bili mališani, izašli u susret i svima poručili isto što i nama - daćemo sve od sebe da dobijemo Mančester u Engleskoj!

Nakon uvodnih i neizbežnih sportskih tema, zbog okruženja u kojem smo se nalazili sasvim je bilo normalno da nastavak priče bude usmeren ka literaturi.

- Nisam pasionirani čitalac, ali volim da se opuštam uz knjigu i godinama sam redovan na Sajmu knjiga. Moj omiljeni pisac je Mario Puzo, čiji stil pisanja jako volim, baš kao i teme koje opisuje u knjigama poput „Sicilijanac“ ili „Poslednji don“ - kaže Lutovac.

Filip Stevanović voli drugi tip literature:

- Čitam uglavnom knjige povezane sa sportom. To najviše volim.
Što se Strahinje Pavlovića tiče, on kaže da ih je najviše čitao u školi, što je i razumljivo, budući da je tek nedavno napunio 18 godina.

Partizanovci na Sajmu medija

M. Jošida

Partizanovci na Sajmu medija, Foto: M. Jošida

- Čitao sam uglavnom lektire u školi, a najteže mi je pala knjiga „Nečista krv“ Bore Stankovića - kaže Pavlović.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!