RUNI PROGOVORIO O BIVŠEM SAIGRAČU KOG MALO KO ZNA "Bio je bolji od Pogbe, a Vidiću je u minutu tri puta provukao loptu kroz noge!"

Runi trenutno nastupa i trenira Derbi u engleskom Čempionšipu, dok je Morison fudbaler Midlsbroa

 Ravel Morison
Ravel Morison, Foto: youtube/BT Sport

Engleski fudbaler Vejn Runi pisao je u svojoj kolumni o svom bivšem saigraču iz Mančester junajteda Ravelu Morisonu.

Morison igra u veznom redu, a nekada je bio veliki potencijal i najam za budućnost "crvenih đavola".

"Sećam se da sam gledao Ravela Morisona i mislio sam da ima sve što je potrebno za igrača koji igra na toj poziciji. Na jednom treningu probacio je loptu Vidiću kroz noge tri puta za minut. Međutim, nije se snašao zbog svog načina života i okruženja i mislim da je to tužno. Video sam Pola Pogbu kako se probija, Džesija Lingarda i sve druge igače, a Ravel je bio mnogo bolji od svih. On je dokaz da svaki fudbaler mora poštovati pravila kako bi igrao na vrhunskom nivou", napisao je Runi u svojoj kolumni za "The Times".

Potom je ovaj Englez izdvojio jednog svog saigrača kao primer kako treba da se ponaša pravi fudbaler:

"Uvek razmišljate koliko se možete posvetiti tom profesionalnom životu. Geri Nevil npr. nije bio najbolji fudbaler, ali je radio svakog minuta, na svakom treningu i izvukao je najviše što je mogao. Aleks Ferguson je znao reći da je najteža stvar u životu raditi vredno svaki dan. Zaboravite na mogućnosti, na talenat. Ako možete raditi vredno svaki dan, kojim god se poslom bavili, bićete uspešni", zaključio je Runi.

Runi trenutno nastupa za Derbi u engleskom Čempionšipu, dok je Morison fudbaler Midlsbroa!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi