Večiti derbi
ALO!/Marko Metlaš
Večiti derbi

ALO!/Marko Metlaš

Večiti derbi, Foto: ALO!/Marko Metlaš

Dve odložene utakmice drugog i trećeg kola domaćeg prvenstva igraće se u sredu, 25. septembra. Javor i Partizan sastaju se od 17 sati sastati u zaostaloj utakmici drugog kola prvenstva Srbije, dok će dva sata kasnije u Beogradu igrati  Voždovac i Crvena zvezda, a taj meč bio je planiran da se odigra u okviru trećeg kola kada je reč o prvobitnom rasporedu.

Imaće isti format kao i Liga Evrope!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 20.09.2019. 17:52 Pobednik novog takmičenja plasiraće se u Ligu Evrope iduće sezone. UEFA Logo, Foto: Wikipedia UEFA je odabrala konačno ime za novo klupsko fudbalsko takmičenja koje će krenuti naredne godine u sezoni 2020/21. godine.

Zbog ova dva duela neće biti odigrane četiri utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije. Odložene su utakmice: Trepča - Crvena zvezda, Vodojaža - Partizan, Proleter - Javor i Voždovac - Teleoptik.

PROČITAJTE JOŠ:

Ove utakmice će se verovatno igrati tokom naredne reprezentativne pauze. Svi ostali duelo šesnaestine finala Kupa Srbije će se po rasporedu igrati u sredu, odnosno četvrtak, 25. i 26. septembra.

BONUS VIDEO:

Navijači pozdravljaju igrače Zvezde i pored poraza