članska karta
FK Crvena zvezda
članska karta, Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su objasnili na koji način će svi junior članovi moći da dođu do ulaznica, ukoliko prisustvo navijača bude dozvoljeno.

– Svi zainteresovani junior članovi, odnosno njihovi roditelji i staratelji treba da nas unapred obaveste o zainteresovanosti da kupe kartu za ovu utakmicu slanjem mejla na sledeću adresu:

podrska@budideozvezde.rs

ili odgovorom na Viber poruku koju su dobili na broj telefona koji je registrovan u bazi članstva za Junior člana. Rok za prijavu je najkasnije ponedeljak 1. februar 2021. godine do 17 časova.

Prema važećim propisima, osobe mlađe od 16 godina mogu prisustvovati utakmicama samo uz pratnju roditelja ili staratelja. Kako je plan da zbog smanjenog kapaciteta stadiona, u slučaju dobijanja dozvole za prisustvo publike, prodaja karata bude moguća samo za vlasnike sezonskih karata i članove kluba, svi junior članovi moraju navesti podatke o članu koji bi ih „vodio“ na ovu utakmicu. Taj član takođe mora imati aktivno članstvo za ovu godinu.

Poruka treba da sadrži:

• Ime i prezime i broj članske karte roditelja / staratelja koji mora imati aktivno standard članstvo za tekuću sezonu

• Ime i prezime i broj članske karte za svakog junior člana koga taj član ‘vodi’ na utakmicu

Svaka prijava će biti pojedinačno razmotrena nakon čega će se istim putem poslati odgovor.

Klub zadržava pravo da i pre isteka navedenog roka obustavi prijavljivanje u slučaju da broj primljenih prijava prevaziđe broj slobodnih mesta. Takođe, u slučaju da bude moguće prisustvo publike u manjem broju od pomenutih 30% kapaciteta, prioritet će imati vlasnici sezonskih karata a zatim standard i junior plus članovi i na kraju junior članovi.

Napominjemo da junior članovi koji su vlasnici porodičnih sezonskih karata svakako imaju pravo da kupe kartu uz popust na osnovu sezonske karte te da nije potrebno da se prijavljuju ovim putem – navodi se na sajtu Zvezde.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: