Zvezda DOMINIRALA, na kraju IZVISILA za golove protiv Letonaca!

I.Đ./A.G/V.Z | sport 2018-07-11 16:41:05 2018-07-11 16:41:05

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 0:0 sa Spartaksom u Rigi, u uvodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Revanš meč je na programu za šest dana u Beogradu.

V. Zogović

19.53 - KRAJ. Spartaks - Crvena zvezda 0:0.

19.45 - Najveća šansa na utakmici - Agire je izleteo sam pred Borjana, golman Zvezde sjajan. Umalo 1:0 za Letonce.

19.25 - Dobra šansa za Bena u 67. minutu, opet ništa. I dalje pozorišna atmosfera, retko tiha publika.

19.10 - Zvezda i dalje bolja, bez rezultata. Ebesilio je zamenio Milića.

18.49 - Završeno je prvo poluvreme u Rigi. Zvezda neuporedivo bolja, ali rezultatski to još uvek nije opravdano, a moglo je da bude i gore da nije bilo pribrenosti Rodića.

18.45 - Milan Pavkov je propustio da donese Zvezdi prvi gol ove sezone. Šutirao je rezonski iz prve posle kardinalne greške rivala, ali lopta je otišla pored gola.

18.40 - Opet je lepo gađao Radonjić iz slobodnog udarca, ali ovaj put lopta je prošla pored leve stative.

18.37 - ŠANSA ZA SPARTAKS! Ozbiljnu priliku su imali domaći posle centaršuta kada je jedan fudbaler gađao dalji ugao, ali Rodić je izbacio loptu sa gol linije.

18.34 - Najbolja šansa za Zvezdu! Radonjić je probio i našao Bena na penalu, ali je reprezentativac Komorskih ostrva očajno šutirao.

18.28 - PRVA ŠANSA! Period dobre igre za srpskog predstavnika. Posle jednog odličnog napada kada je protivnički igrač izbacio loptu, sudija je svirao slobodan udarac, a Nemanja Radonjić je šutirao za malo pored gola.

18.25 - Već posle 17 minuta Nikola Stojiljković je morao da napusti teren zbog istegnuća lože, a umesto njega je ušao rezervni napadač crveno-belih Milan Pavkov.

18.23 - Litvanska Suduva vodi 3:0 protiv Apoela čiji će pobednik ići na boljeg iz meča Zvezde i Spartaksa.

18.20 - Ovako je to izgledalo 2011. godine kada su crveno-beli poslednji put igrali protiv tima iz Letonije. Na "Marakani" je bila goleada, a u Ventspilsu protiv istoimenog tima prava fudbalska uspavanka, nešto poput današnjeg razvoja stanja na terenu.

18.14 Prilično nezanimljivih uvodnih 10 minuta utakmica u kojoj šampion Srbije nije stvorio nijednu ozbiljniju priliku, dok je letonski predstavnik imao jedan solidan izlet u Zvezdin šesanesterac koji je završen žutim kartonom za napadača Kobzara zbog simuliranja.

18.08 - Domaći su prvi zapretili iz slobodnog udarca, ali taj centaršut nije našao pravi put do Borjanovog gola.

18.03 - Počeo je meč sa malim zakašnjenjem. Crveno-beli nastupaju u gostujućoj bordo garnituri i napadaju sa leve na desnu stranu.

18.00 - Utakmica samo što nije počela. Na stadionu je 1.500 gledalaca, a trenutna temperatura u glavnom gradu Letonije je 23 stepena.

17:00 SASTAVI:

Spartaks: Kardum - Švrljuga, Leimonas, Jankauskas, Živanović, Slavickas - Asavedo, Matelavičijus, Verbickas - Cicilia, Topčagić.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Savić, Babić, Rodić – Jovičić, Krstičić – Milić, Ben, Radonjić, Stojiljković.

Dobar dan i dobrodošli na tekstualni prenos utakmice Spartaks - Crvena zvezda na portalu Alo!

Lep je dan u Rigi, ali nigde u centru grada ni ne oseća se da se igra fudbal. Letonci nisu zainteresovani za meč, ali navijači Zvezde jesu.

Zvezda je veliki favorit u ovom dvomeču, čiji će pobednik za tri nedelje na megdan Suduvi ili kiparskom APOEL-u.

Crveno-beli su uoči ovog duela imali i neke igračke promene - u ekipu je stigao reprezentativac Australije Miloš Degenek, ali je zato Aleksandar Pešić na putu za Saudijsku Arabiju.

Takođe, postoje realne šanse da Zvezda vrati Ričmonda Boaćija na pozajmicu iz Đangsua.

Expand player
Pogledajte više