"Šesticom" protiv Radnika, Zvezda poslala JASNU PORUKU Napoliju, Liverpulu i PSŽ-u! (VIDEO)

I.Đ. | sport 2018-09-15 19:06:52 2018-09-15 19:06:52

Fudbaleri Crvene zvezde deklasirali su Radnik sa 6:0 u utakmici 8. kola Superlige. Strelci za Zvezdu bili su Boaći (2), Marin, Kafu, Čaušić i Stojiljković. Utakmicu je iz lože posmatrao Novak Đoković.

Alo/M.Metlaš

Kraj utakmice. Nije bilo nadoknade vremena. Zvezda - Radnik 6:0. Kakva najava za jesenju Ligu šampiona. 

Hvala vam što ste bili uz nas tokom prenosa.

81' GOOOOL! Ima li kraja? Stojiljković.

72' GOOOOL! Fantastičan pogodak Čaušića.

S velikom lakoćom svi u ofanzivnom redu domaćina stižu do gola Radnika. Goste je nesumnjivo potpuno paralisalo isključenje golmana u prvom poluvremenu.

61' GOOOOL! Boaći još jednom. Asistencija Veljka Simića koji je ušao u igru umesto Kafua. Pre toga Gobeljić je zakoračio na teren umesto Stojkovića.

51' GOOOOL! Crveno-beli nastavljaju gde su stali u prvom poluvremenu. Strelac je Kafu.

Poluvreme, Zvezda - Radnik 2:0.

41' GOOOOL! Nije se dugo čekalo na drugi gol razigrane Zvezde, mada Zvezde sa igračem više. Sada je Marin strelac, prvi gol u dresu novog kluba.

33' GOOOOL! Boaći se trudio kao nikad do sad da pokaže navijačima da želi samo u Zvezdi da igra. Marin je takođe imao istu želju, te je Vladan Milojević večeras dobio neverovatan tandem koji će, sigurni smo, harati ove sezone. Boaćijev prvi gol po povratku u Zvezdu.

28' Crveni karton za golmana Radnika Nikolu Vasiljevića. Pokosio je Boaćija kao poslednji čovek odbrane.

23' Stojanović i Mladenović su kombinovali, umalo opasnost po Borjana.

12' Sve se vrti oko Boaćija koji je pun energije, ali se vidi da nije puno igrao u poslednje vreme. Marin se takođe jako trudi. Vrlo je lep ambijent na stadionu.

4' Utakmica je počela vrlo agresivnim nastupom Boaćija koji se uželeo navijača. Imao je šansu da uradi nešto više u kaznenom prostoru, ali na kraju ništa. 

Kao što se može videti po sastavu, trener Zvezde Vladan Milojević rešio je da Ričmonda Boaćija odmah "podseti" na huk sa "severa".

Tu su i dva debitanta, Goran Čaušić i Marko Marin, dok je defanziva najjača moguća.

20:15 SASTAVI:

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Degenek, Rodić, Krstičić, Čaušić, Kafu, Ebisilio, Marin, Boaći.

Radnik: Vasiljević, Mladenović, Žarković, Kovačević, Milovanović, Keremeh, Ristović, Stanisavljević, Stojanović, Zlatanović, Pantelić.

Dobro veče i dobrodošli na tekstualni prenos utakmice Crvena zvezda - Radnik na portalu Alo!

Bez ikakve dileme zvezda večeri na utakmici neće biti nijedan fudbaler već teniser.

I to ne bilo koji već Novak Đoković, glavom i bradom. Nole je stigao u Beograd i imao je veliku želju da igračima i navijačima lično poželi sve najbolje u Ligi šampiona, takmičenju koje startuje sledeće nedelje.

Expand player
Pogledajte više