B92
Promo
B92

Promo

B92, Foto: Promo

Nakon nekoliko uspešnih godina i čak 130 audio emisija, najslušaniji sportski podkast na našem jeziku "Sa terena" dobija pojačanje. I to video izdanje. I to ne jedno, već dva.

Svakog ponedeljka u 20 časova, uz novinare naše sportske redakcije, u novim video podkastima čitaoce B92.net čekaju dobro poznata lica.

Koleginica Nina Kolundžija će, u podkastu "Njena pravila sa Ninom", svake druge nedelje sa svojim sagovornicama razgovarati o napravedno zapostavljenom segmentu sporta i u Srbiji i u svetu – ženama u sportu i ženskom sportu. Kroz iskustva najboljih srpskih sportistkinja, poznatih stručnjaka, kao i malobrojnih žena na visokim sportskim funkcijama, analiziraćemo uslove u kojima bitiše ženski sport.

- Volela bih da njih, njihove rezultate, probleme i izazove učinimo vidljivijim i da promenimo narativ. Kada u pretraživaču potražite 'najbolje sportistkinje Srbije', najpre se pojave 'najlepše sportistkinje Srbije' što dovoljno govori o tome na koji način se pristupa ženskom sportu. Osim toga, neuporediv je broj vesti i intervjua sa sportistima, s jedne, i sportistkinjama, s druge strane. Sve su to razlozi zbog kojih sam odlučila da pokrenem podkast - kaže Nina Kolundžija.

B92

Promo

B92, Foto: Promo

Istovremeno, svake druge nedelje imaćete prilike da uživate i u podkastu "Bez faula!" i kolegu Miloša Šaranovića koji će uz novinare sportske redakcije B92.net obrađivati aktuelne i bitne sportske teme, razgovarati sa najvažnijim imenima iz sveta sporta i pokušati da vam otkrije neke stvari koje o sportu možda i niste znali.

- Pričama o sportu nema kraja. U podkastu 'Bez faula!' nema kraja, ima glave i repa i svih sportskih tema. Uz maksimalno poštovanje sagovornika, u granicama fer pleja, ali bez kompromisa… - najavljuje urednik sportskog programa TV B92 Miloš Šaranović.

- Naša sportska redakcija vredno radi da čitaocima pruži najvažnije sportske vesti, najpreciznije analize, specijalnim izdanjima isprati sva najveća takmičenja... Svojevrsni povratak Nine i Miloša na stranice B92.net omogućiće nam da Vam se približimo u još jednom formatu – video podkastu - kaže urednik sportske redakcije portala B92.net Aleksandar Kovačević.

PROČITAJTE JOŠ: