Goran Vesić, Jang bojs - Crvena zvezda
Alo/Marko Metlaš
Goran Vesić, Jang bojs - Crvena zvezda

Alo/Marko Metlaš

Goran Vesić, Jang bojs - Crvena zvezda, Foto: Alo/Marko Metlaš

Gostujući u redakciji Alo.rs zamenik gradonačelnika Begrada Goran Vesić prokomentarisao je i večerašnji meč Jang Bojs - Crvena zvezda.

Policija nadgleda situaciju! Za sada je sve mirno! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo. rs/ Dragutin J. Bužić iz Berna DATUM I VREME: 21.08.2019. 17:46 Zvanično okupljanje "delija" na Bundes placu počelo je u 17 časova.

- Uvek sam nervozan kad igra Zvezda. Momci su uradili veliki posao izbacivanjem Kopenhagena, obezbedili su igranje u Ligi Evrope i sada treba da igraju bez opterećenja. Ako očekujete neku lepu utakmicu večeras od toga nema ništa. Iako nisam neki veliki stručnjak u fudbalu video sam da su Švajcarci odlični u tranziciji. Znajući Miloja on će lepo da se povuče na 16 metara, lepo će da zatvori sve i onda će da pusti njih da obigravaju oko nas i onda ćemo mi da igramo na kontranapade, verujem da Zvezda ima dobre šanse, nadam se da će tako i biti, ali kažem, mislim da je Milojević već postao dovoljno iskusan trener za ovakve utakmice, da ova ekipa Zvezde zna da igra ovakve mečeve. U kvalifikacijama nema lepih utakmica, tu se igra na rezultat, da se da gol više, da se ne primi gol. Verujem u Milojevića i ovu ekipu Zvezde i mislim da će sve dobro biti.

 

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo građane šta očekuju od meča Jang Bojs - Crvena zvezda