Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi
Alo/Marko Metlaš
Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi

Alo/Marko Metlaš

Partizan Crvena zvezda 161. večiti derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš

Prema rečima člana Sudijske komisije FSS Igora Radojičića, došlo je do nespornih grešaka u utakmicama domaćeg prvenstva. 

Što se tiče utakmice Crvena zvezda - Voždovac (2:0), Radojičić je u analizi na kanalu Arena sport 1 istakao nepostojeći faul u napadu gostiju i gol iz ofsajda crveno-belih.

Prvo je pri rezultatu 0:0, Voždovcu poništen gol zbog faula u napadu.

"Kod pogotka Voždovca sudija je svirao prekršaj, ali nije bio. Igrač gostiju je skočio visoko, dok Rodić nije ni skočio. Sudija je procenio da je to prekršaj, ali prekršaja nije bilo. I kada pogledmao evropske utakmice, u takvim situacijama nema prekršaja", rekao je Radojičić.

Gol Marka Marina za 1:0 je došao iz nedozvoljene pozicije. 

"Ovde imamo dve situacije - u prvoj Tomane nije u ofsajd položaju, u drugoj je Marin bio za pola tela u nedozvoljenoj situaciji. Bio je ofsajd, ne možemo da kažemo ništa drugačije. Ovo je situacija koju samo može VAR da reši, možda je u pitanju 20-30 centimetara", jasan je Radojičić.

 

Partizan je savladao Mačvu na gostovanju u Šapcu istim rezultatom. Radojičić je naveo dva ofsajda domaćih koji su bez potrebe svirani.

"U prvoj situaciji se vidi da je igrač Partizana najbliži svoj golu, tako da nema ofsajda. U drugoj situaciji mi se čini da je u pitanju isti igrač Partizana koji je zaostao. Sudija je bio loše postavljen, metar ispred linije pretposlednjeg igrača odbrane i to je dovelo do greške", rekao je Radojičić.

 

Komentari (3)

Grobar

03.12.2019 12:53

sveje tacno samo je Vozdovac vise ostecen jer je dao gol kod 0-0

Toplica

03.12.2019 14:06

I tako Partizan sluzi kao maska. Smesno

Deki

04.12.2019 09:41

On je analizirao utakmicu. Da nisi koristi var mozga..