Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Kosovski fudbalski savez zatražio je od lokalne policije i nadležnih organa da ne dozvoli utakmicu između Trepče i Crvene zvezde u Zvečenu u šesnaestini finala Kupa Srbije, izjavio je generalni sekretar Erol Salihu.

PROČITAJTE JOŠ:

Salihu tvrdi da je meč kluba iz Kosovske Mitrovice i prvaka Srbije "ilegalan" i smatra da je reč o "provokaciji Fudbalskog saveza Srbije".

"Obavestili smo policiju da će Crvena zvezda otputovati na Kosovo da igra utakmicu, iako nema dozvolu za odigravanje. Zamolili smo ih da poštuju teritorijalni suverenitet Kosova i ne organizuju ilegalne utakmice. Mi kao Savez ne možemo da izađemo i da se borimo. Pratićemo sve procedure da zaustavimo tu utakmicu", rekao je Salihu za prištinski list Zeri.

Crvena zvezda omladinci

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda omladinci, Foto: FK Crvena zvezda

Salihu je potvrdio da su o svemu obavešteni FIFA i UEFA, uz njegove tvrdnje da "Srbija nastavlja da krši sve dogovore, čak i one vanfudbalske".

Švajcarac je krajnje iznenađen Đokovićem - ispričao događaj 5 minuta pred meč! "Nije ovo boks..."

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 16:56 - 19.09.2019. 17:03 Federer je otkrio svoja iskustva sa Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Rodžer Federer , Foto: Printscreen Youtube/US Open Tenn Rodžer Federer pričao je o tome kako je bilo igrati rame uz rame sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom. Federer je tokom Lejver kupa 2017.

Termin utakmice još uvek nije poznat jer će Crvena zvezda 25. septembra, kada je termin Kupa Srbije, odigrati zaostalu utakmicu Superlige na stadionu Voždovca.

BONUS VIDEO:

Hasan Salihamidžić o meču u Minhenu i legendarnom polufinalu iz 1991. godine