Darko Kovačević
ALO Foto: Marko Metlas
Darko Kovačević

ALO Foto: Marko Metlas

Darko Kovačević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Utvrđeno je da se radi o sačekuši isrped stana gde su dva lica u "Mini morisu" pokušali da pucnjem u prolazu liše života bivšeg fudbalera.

Kovačević se spasao brzim begom u zaklon, tako da je "samo" upucan u nogu. Pronađen je spaljeni automobil počinilaca krivičnog dela nedaleko od mesta zločina.

Policija sumnja da se radi ili o pokušaju ubistva ili o zastrašivanju, tj. slanju poruke.

Dok se Darko oporavlja, traga se za motivom oružanog napada. Sve je izvesnije da nema veze sa fudbalom, već da je stanje mnogo komplikovanije.

Prema nezvaničnim izvorima bliskim Kovačeviću, Alo.rs saznaje da su dva razloga moguća - prvi je vezan za biznis i novac, što je donekle i logično, dok je kod drugog upletena ćerka Stela.

Stela je sredinom jula 2017. imala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je bilo i teže povređenih. Devojka je bila u alkoholisanom stanju sa 0.75 promila u krvi i vozila je nekontrolisanom brzinom. Sa njom su u vozilu bilo još troje mladih osoba, a otac jednog člana Stelinog društva je dao izjavu po tom pitanju:

"Stela je bila za volanom, pored nje drugarica, a iza je bio moj sin, sa još jednim drugom. Imam dokaz da je ona vozila pod uticajem alkohola, pronađeno joj je 0.75 promila u krvi, kako su to nadležni organi utvrdili. Moj sin Aleksandro mi je rekao da je Stela razvila ogromnu brzinu, onda odjednom izgubila kontrolu nad vozilom, popela se na ivičnjak, pa udarila u drugi automobil, u kome je bila jedna žena".

Stela Kovačević

Facebook/Stela Kovacevic

Stela Kovačević, Foto: Facebook/Stela Kovacevic

Žena koju je Stela udarila je bila u vrlo teškom stanju, tako da je morala da bude bude operisana u privatnoj bolnici.

Tada je Darko bio sportski direktor FK Olimpijakos, kluba u kom ima status legende.