Gabrijel Batistuta
Profimedia
Gabrijel Batistuta

Profimedia

Gabrijel Batistuta, Foto: Profimedia

Batistuta je oduševljavao javnost igrama u dresu Fiorentine, a kasnije je zaigrao za Romu sa kojom je pre 20 godina uspeo da osvoji Skudeto. Legendarni napadač karijeru je završio 2005. godine i totalno se povukao iz javnosti.

Argentinac je imao velike probleme sa bolovima u kolenima zbog čega je čak razmišljao o amputaciji noge. Bolovi i dalje postoje, ali u mnogo manjoj meri i Batistuta konačno može da uživa u penziji.

Ovih dana u javnosti se pojavila jedna od njegovih izjava kada su ga novinari pitali da li je istina da njegov sin radi u fotokopirnici i zašto je to tako.

"Da, moj Hoakin radi tamo", kazao je Batistuta, a onda je novinar nastavio: "Ljudi govore: 'Batijev sin radi u fotokopirnici', kao da radi nešto nedostojno, slažete se, ali i to je pošten posao".

"Mogao bih svakome od svoje dece da dam po jedan automobil bez problema, ali ne znam da li bi ih to usrećilo i koliko bi ta sreća trajala. Jer kada uđu u taj auto, znali bi da to nije njihovo i da im je to tata kupio. Razumem da je drugačiji doživljaj kada voze neki manje lep automobil, ali imaće na umu da su to sami zaradili. To što moja deca imaju svoj posao za mene znači da sam im ja poklonio dostojanstvo", zaključio je Batistuta.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Kostadin

08.03.2021 08:35

A kod nas sin svakog džibera koji je došao iz nedođije i budžaka odmah sinu kupi fakultet i zapošljava ga u državnu upravu. To je jedan i najveći uzrok našeg nazadaovanja kao društva. Previše je džibera koji nas nadglasavaju.