Igrači Zvezde stigli na stadion
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda
Igrači Zvezde stigli na stadion

Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

Igrači Zvezde stigli na stadion , Foto: Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

U Nionu će danas biti održani žrebovi za plej-of mečeve Lige šampiona i Lige Evrope, a Crvena zvezda će biti u oba žreba. Prvi na programu je žreb za plej-of Lige šampiona, danas u 12 časova u Nionu. Crvena zvezda, ukoliko eliminiše Omoniju, može da igra protiv Salcburga, Olimpijakosa, Slavije iz Praga i boljeg iz meča Ferencvaroš - Dinamo (Zagreb).

Od koga najviše zavisi da li će Zvezda u Ligu šampiona?

 

Mečevi plej-ofa, jedine runde u kojoj se igraju dve utakmice, kod kuće i na strani, zakazani su za 22/23. i 29/30. septembar.

Povlašćeni

Salcburg (Austrija)

Olimpijakos (Grčka)

Ferencvaroš/Dinamo

Slavija (Češka)

Nepovlašćeni

Omonija/Crvena zvezda

Midtjiland/Jang bojs

Karabag/Molde

Makabi/Dinamo Brest

Ukoliko Zvezda ispadne od Omonije, u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope bi mogla na Ludogorec. Prvak Bugarske je među nepovlašćenim klubovima, iako ima veći koeficijent od trostrukog uzastopnog šampiona Srbije. To je zbog činjenice da je Ludogorec žrebom preskočio treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Ni to nije sve, jer, verovali ili ne, u nekom suludom scenariju i eliminaciji Zvezde na Kipru, izabranici Dejana Stankovića ponovo mogu u - Tiranu?! Kao Ludogorec, i Tirana je preskočila treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: