Ubio devojku, raskomadao njeno telo i nahranio pse, a danas opet igra fudbal!

Alo.rs/ S.I. | sport 2019-10-07 21:05:26 2019-10-07 21:05:26

Svet u šoku.

AP Photo/Felipe Dana, File

Brazilski golman Bruno Fernandeš, nekada velilka nada na golu Flamenga i potencijalni reprezentativac, ponovo brani.

PROČITAJTE JOŠ:

I to ne bi bila vest koja je obišla svet da Bruno pre devet godina nije počinio brutalno ubistvo, za koje je osuđen na 20 godina i devet meseci zatvora.

On je kidnapovao svoju devojku Elizu Samudo, ubio je, a zatim je njeno telo raskomadano i njme su nahranjeni psi!

Tri godine je policija Brazila istraživala slučaj pre nego što je pronašla ubicu. Bruno je priznao da je izvršio brutalno krivično delo.

Brazilsko pravosuđe mu je, međutim, nedavno dozvolilo da se vrati sportu, pa je sada 34-godišnjak postao član niželigaša Pakoš de Kaldasa. On je u subotu odigrao nekoliko minuta prijateljske utakmice protiv Žuruaia Independentea na stadionu "Bandola Benedito de Oliveira" u Bandolau.

Bilo je spornih detalja protiv Voždovca! Pobeda u derbiju najdraža do sada u sezoni! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 07.10.2019. 20:25 Bilo je još kikseva gde nisu smeli da se izgube bodovi, a to su mečevi protiv TSC - a i Napretka. Slobodan Urošević, Foto: ALO Foto: Dejan Briza Fudbaleri Partizana prekinuli su protiv Voždovca sjajnu seriju rezultata i doživeli prvi poraz u prvenstvu.

Klub mu je spremio ugovor do 2020. godine, a dobiće i pristojnu platu. Treniraće u zatvoru, a na dan utakmice dozvoljen mu je izlazak od šest ujutro do 21 sat.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!

 

Expand player
Pogledajte više