u dresu zvezde proslavlja pobedu hrvatskog kluba
facebook
u dresu zvezde proslavlja pobedu hrvatskog kluba

facebook

u dresu zvezde proslavlja pobedu hrvatskog kluba, Foto: facebook

Fudbalski klub “Graničar” iz Kotoribe, kluba iz Međimurske županije objavio je video snimak na svom Fejsbuku gde je mladi fudbaler Crvene zvezde proslavio pobedu tog kluba.

Posle 1:1 u regularnom delu meča, mali “graničari” su pobedili FK Stupčanice Olovo posle boljeg izvođenja penala, a nakon njihovog trijumfa njihov vršnjak iz Srbije ušao je u teren i podigao ruke gore u znak trijumfa.

Očigledno da je ovaj mališan stekao mnogo prijatelja na međunarodnom turniru u Ajdinovićima u BiH, na kom su učestvovali igrači Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Goran Ivanišević

Profimedia

Ove lepe scene na međunarodnom turniru u Ajdinovićima u BiH možete da pogledate u video klipu ispod.

Ovaj snimak se pojavio samo dva dana posle velikog skandala u Barseloni, kada su mladi fudbaleri iz Hrvatske, uzrasta od 10 do 13 godina, podstaknuti starijim uzorima (nepoznati ljudi na toj utakmici), uzvikivali ustaške pokliče posle pobede nad vršnjacima iz Srbije. 

Hrvatski mediji su preneli ovu vest otkrivši da se radi o klubu Poljičanin iz naselja Srinjina, između Omiša i Splita. Predsednik tog kluba Nikola Mužinić je za Index.hr na većinu pitanja odgovorio istom rečenicom: "Da za dom nismo bili spremni, doma imali ne bi".