Andrea Pirlo (Juventus)
EPA-EFE/LUCA ZENNARO
Andrea Pirlo (Juventus)

EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Andrea Pirlo (Juventus), Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Posle remija u Veroni (1:1) sa istoimenim domaćinom branilac titule Juventus nalazi se na trećem mestu sa 46 bodova, za vodećim interom 15 kola pre kraja zaostaje 7 bodova.

Reprezentativac Srbije Darko Lazović je asistirao Baraku u finišu meča za gol koji je domaćina ostavio neporaženog.

Trener Stare dame Andrea Pirlo posle meča nije imao razloga za zadovoljstvo.

- Ovo je razočaravajuće. Znali smo da će biti teška utakmica, da ćemo morati da se borimo jako. Uspeli smo da povedemo što je onaj najteži deo, ali nismo izdržali. To su mali detalji koje, nažalost, mladi igrači ne razumeju. A, oni prave razliku u bodovima. Kada si u prednosti, trudiš se da zatvoriš utakmice. Nedostaje nam mnogo iskusnih igrača, a mladi nisu razumeli u kom se smeru kreće utakmica. Rekao sam Kristijanu i Aleksu Sandru da popričaju sa njima i da malo povise ton, ali nije pomoglo.

Imao je šta da zameri i napadačima.

- Imali smo šanse da povećamo prednost, ali nismo uspeli. Nemamo napadače koji mogu da zadrže loptu, tako da moramo da igramo iz zadnje linije. Bilo je teško, Verona je pritiskala visoko, a ni teren nije bio u savršenom stanju. Mi smo u vanrednoj situaciji, ali trudimo se da igramo dobro sa onim što imamo. Ne nedostaju samo nama Paulo Dibala i Alvaro Morata, svakom timu bi oni nedostajali. 

PROČITAJTE JOŠ: