Žarko Udovičić
Przemysław Kubiak
Žarko Udovičić

Przemysław Kubiak

Žarko Udovičić, Foto: Przemysław Kubiak

Nekadašnji fudbaler Novog Pazara, Žarko Udovičić, neće pamtiti po lepom ovaj grad pošto je imao užasno iskustvo sa pristalicama tog kluba!

PROČITAJTE JOŠ:

"ČOVEČE, ZAROBLJENI SMO U SOBI SA SVIMA" Prdnuo u studiju pored atraktivne plavuše i izazvao gađenje svih gostiju! (VIDEO)

POGODIO NEVEROVATNE UTAKMICE LIGE ŠAMPIONA! Milan Kalinić "odrao" kladionicu, odigrao najluđi tiket godine! (FOTO)

PARTIZAN U NOVOM PAZARU Trinkijer: Biće zanimljivo, znamo da ljudi tamo vole košarku

Na utakmici Novi Pazar - Rad na kojima je uvek velika tenzija zbog navijača oba kluba, Udovičić je promašio penal što je izavalo bes kod pristalica Novog Pazara. Oni su posle utakmice ušli u svlačionicu da se obračunaju sa Udovičoćem, pa su trojica navijača tog kluba ga prislonili na zid, uz psvoke i uvrede, te su repetirali pištolj i prislonili mu na glavu!

"Mislim da je najbolje da zaboravimo na ceo incident. Dobro je što se sve završilo bez posledica i što niko nije nastradao. Verujem da bi svaki normalan čovek nakon dva dana razmišljanja postupio slično kao ja. Želim da raskinem ugovor sa Novim Pazarom što pre. Samo želim da dobijem papire i sporazumno napustim klub " - rekao je tada Udovičić. 

On je u sredu potpisao ugovor sa Lehijom iz Gdanjska, oni su ove sezone osvojili Kup Poljske, au igri su da osvoje duplu krunu tri kola pred kraj Ekstraklase!