Erjona Sulejmani
Instagram/erjona_sulejmani
Erjona Sulejmani

Instagram/erjona_sulejmani

Erjona Sulejmani, Foto: Instagram/erjona_sulejmani

Bivša supruga Blerima Džemailija, manekenka i voditeljka Erjona Sulejmani, razlog je zbog kog Albanac koji nastupa za reprezentaciju Švajcarske bio izložen podsmehu mnogih.

Navodno su razvodu kumovale njene provokativne fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama. Kada je u javnosti pričala o detaljima iz spavaće sobe i rekla da i nije baš dobar u krevetu, dozlogrdilo je fudbaleru pa je zatražio razvod.

- Seks pre utakmica? Fudbaleri nisu baš neki veliki ljubavnici u krevetu. Oni više to vole da rade sami - kazala je Erjona, a Džemaili je nakon ove izjave postao glavna tema na društvenim mrežama, rugali su mu se i saigrači u svlačionici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

☀️ #erjonasulejmani

A post shared by Erjona Sulejmani (@erjona_sulejmani) on Jan 17, 2020 at 6:27am PST

Atraktivna Albanka otkrila je kako je upoznala muža.

- Upoznala sam supruga u vreme kada sam postala mis Albanije. Kada mi je rekao da je fudbaler pomislila sam: Jao, ne želim da budem sa tobom. Danas, kada sam slobodna i srećna žena, tek sam shvatila koliko je težak život žene fudbalera. Zanemariš svoj život, menjate države, gradove, poslove. Volim ga, on je otac moje dece i poštujem ga. Želim mu da postigne što god želi, ali ne volim ga više.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

? #erjonasulejmani

A post shared by Erjona Sulejmani (@erjona_sulejmani) on Nov 1, 2019 at 2:44am PDT

Erjona je potom priznala da u fudbalu mnogo homoseksualaca.

- Ne znam zašto je homoseksualnost i dalje problem u današnje vreme. Mslim da će se mišljenje o tome promeniti ako igraš fudbal s nekim ko izlazi, ima devojku, ženu, ili dečka? U fudbalu ima mnogo homoseksualaca.