Ljubiša Tumbaković, Sajam medija
Dejan Briza/Alo
Ljubiša Tumbaković, Sajam medija

Dejan Briza/Alo

Ljubiša Tumbaković Foto: Dejan Briza/Alo

Branislav Ivanović bi ove godine mogao da se vrati u fudbalsku reprezentaciju Srbije za koju nije igrao još od Svetskog prvenstva u Rusiji!

Ovo je u intervjuu za Politiku najavio selektor "Orlova" Ljubiša Tumbaković koji je dodao da ne vidi u čemu je tu problem.

- Naravno da razmišljam o Branislavu Ivanoviću. Znam da je ovo veoma kompleksno pitanje, ali govorimo o potencijalu igrača koji danas igra u jednoj od najjačih evropskih liga, gde je još kapiten i lider ekipe Zenita. Što se mene tiče, ne vidim nikakav problem oko povratka Ivanovića, sa kojim imam odličan odnos. Imam i potpunu autonomiju u radu i odlučivanju - rekao je Tumbaković i dodao:

Branislav Ivanović

EPA/Dominik Angerer

Branislav Ivanović, Foto: EPA/Dominik Angerer

- Razmišljam i u tom pravcu (da ga pozove za meč sa Norveškom). Do tada ima još dosta vremena, a naše odluke moraju da budu brze, tačne i pre svega u interesu srpskog fudbala, a ne nekog pojedinca.

Podsetimo, Srbija sa Norvežanima igra 26. marta u Oslu i ukoliko prođe u finalu baraža Lige nacija igraće u Beogradu sa boljim iz duela Škotska - Izrael.

U slučaju plasmana na EP, "Orlovi" će u grupi biti sa Hrvatskom, Engleskom i Češkom i svoje mečeve će igrati u Londonu i Glazgovu.