"VEROVATNO JE IMAO NEKI PROBLEM" Selektor Srbije razočaran samoubistvom Mrdakovića: "Nisam mislio da je spreman na ovako nešto!"

Zajedno su osvojili jednu titulu

Ljubiša Tumbaković
Ljubiša Tumbaković, Foto: EPA/Andrej Cukic

Selektor Srbije, Ljubiša Tumbaković je izuzetno pogođen vešću da je bivši srpski fudbaler Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo.

Mrdaković je upravo sa Tumbakovićem osvojio svoju jedinu titulu šampiona u karijeri, a selektor "Orlova" je bio u šoku kad je čuo vesti:

 

"Evo malopre mi javi prijatelj preko telefona da se Miljan ubio. Ja stvarno ne znam šta da kažem. Promenilo mi se raspoloženje, tužan sam. Sarađivali smo godinu dana, ništa mi nije govorilo da je on čovek koji može sam sebi da naudi" - rekao je Tumbaković.

Zajedno su stigli do uspeha u ekipi Šandonga 2009. godine:.

"Bio godinu dana bio kod mene. Bio je jedan jako fin dečko, druželjubiv, osvojili smo čak i tutulu zajedno. Kulturan momak, uvek se lepo ponašao, dobro je trenirao, imao zapažene partije na terenu. Nikada ne bih pretpostavio da je spreman na ovako nešto. Ne znam šta je moglo da utiče na njega, verovatno je imao neki problem".

Tumbaković ističe da je Mrdaković imao sjajnu internacionalnu karijeru:

 

"Kada kažeš internacionalac, bukvalno misliš na njega. On je svake godine menjao sredine, veliki broj puno klubova je promenio, kod nas je, čini mi se, igrao samo u OFK Beogradu i kratko u Vojvodini, znam da je prošao kroz omladinsku školu Partizana. Žao mi ga je baš" - zaključio je Tumbaković za "Blic".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi