Tumbaković, Bjeković i Matijašević
Alo Marko Metlas
Tumbaković, Bjeković i Matijašević

Alo Marko Metlas

Tumbaković, Bjeković i Matijašević, Foto: Alo Marko Metlas

Povodom nesuglasica selektora Ljubiše Tumbakovića i napadača Reala oglasio se Vladimir Matijašević, sportski direktor "orlova".

"Treba preći preko nekih stvari za dobrobit srpskog fudbala. Bilo je šta je bilo, trebalo bi zaboraviti nesuglasice. Ne treba da se diže fama. Jović je počeo da igra za Real Madrid, dao je gol, davaće ih još i normalno je da bude u reprezentaciji. Na Tumbakoviću je da odluči hoće li Jovića vratiti već za novembarske mečeve sa Luksemburgom i Ukrajinom ili kasnije. Luka je rekao da će se uvek odazvati pozivu i to je lepo. Razgovaraćemo svi između sebe", rekao je Matijašević.

Pročitajte još:

Sportski direktor FS Srbije istakao je da selektor i napadač moraju da gledaju više interese.

"Ne znam da li su pričali selektor i Luka, znam da do petka nisu. Ali biće vremena, ljudi smo. Budite sigurni, svi gledamo dobrobit reprezentacije. Ne treba da budemo sujetni, pronaći ćemo zajednički jezik. Ali, moraju da se poštuju neka pravila. To se ne odnosi samo na igrače, već i na nas u Savezu", istakao je Matijašević.

https://www.alo.rs/sport/navijaci/voda-druge-frakcije-partizanovih-navijaca-se-emotivnim-pismom-oprostio-od-ubijenog-markovica/262757/vest

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo