Savo Milošević na prvom treningu Partizana
FK Partizan
Savo Milošević na prvom treningu Partizana

FK Partizan

Savo Milošević na prvom treningu Partizana, Foto: FK Partizan

Partizan svoju utakmicu igra u nedelju 31. 3. 2019. protiv Napretka na stadionu Mladost u Kruševcu sa početkom od 17.00 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

Ova utakmica će biti trenerski derbi za nekadašnjeg golgetera crno-belih a sada trenera Partizana, Savu Miloševića!

"Treba da prođe još dosta vremena da bih na neke stvari mogao konkretno da odgovorim, u najkraćem, veliki broj infromacija sam imao pre nego što sam zvanično preuzeo tim. U ovih par dana sam iskoristio priliku da kroz trening neke stvari potvrdim ili demantujem. U razgovorima sa štabom i ljudima iz kluba sam se informisao o stanju ekipe" - rekao je Milošević.

Partizan u Super ligi ima niz od četiri meča bez pobede, od toga su tri poraza i remi.

"Najveći problem je psihološko stanje ekipe. Uslovljeno je to situacijom van terena, oko njih, samim rezultatima u poslednje vreme. U svim drugim stvarima stanje je bolje, to me raduje, bolje nego što sam očekivao. Nije smak sveta ni izgubiti, ali treba da uradimo šta treba u taktičkim elementima, u elementarnim stvarima i da imamo koncentraciju koja je potrebna za utakmicu. Bezbroj stvari mogu da vam kažem na tu temu, ali suviše je malo vremena. Gledali smo da im postavimo zahteve za koje znamo da mogu da ih ispune." - izjavio je trener Partizana.

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Zatim je rekao ono što niko nije želeo ali ono što su morali da čuju.

"Tim za Napredak je u velikoj meri nepoznanica i meni. Trening je jedna stvar, a utakmica sasvim druga. Ono što sigurno očekujem jeste reakcija ekipe, pre svega psihološka. Na tome sam radio poslednjih par dana, da se oni rasterete. Rezultatski nemamo tu vrstu pritiska, titula je verovatno izgubljena." - zaključio je Savo Miloševič