Crvena zvezda
ALO!/M.Topalović
Crvena zvezda

ALO!/M.Topalović

Crvena zvezda, Foto: ALO!/M.Topalović

Fudbalski klub Crvena zvezda, u skladu sa tradicijom, poziva sve članove kluba da u petak 10. januara u 11 čaosva prisustvuju prvom treningu prvotimaca u Novoj godini. Trening će se održati na pomoćnom terenu ispod severne tribine a pravo na prisustvo će imati svi koji sa sobom ponesu člansku kartu našeg kluba. Ulaz je ispod zgrade SD Crvena zvezda, preko popularne zelene kapije.

Klub i ovim putem poziva navijaće da učestvuju u akciji 1+2 do 50000, gde od svakog seniora očekujemo da tokom 2020. godine obnovi svoju članarinu i učlani po dva nova člana.

Nedavno se članovima i zvadašima na ovu temu biranim rečima obratio i predsednik Svetozar Mijailović.

- Poštovani zvezdaši, članovi našeg kluba, pravi je trenutak da vidimo šta je naša Zvezda postigla u godini za nama i koliko smo i sebe ugradili u uspehe voljenog kluba. lma mnogo dogadaja koje sa ponosom ističemo iz odlazeće godine i radosno ih se sećamo: jubilarna 30. titula, triler u Kopenhagenu, drugi uzastopni ulazak u Ligu šampiona. Pored svih ovih uspeha, finansijske stabilizacije kluba kao i velikih infrastrukturnih radova na stadionu "Rajko Mitić", u javnosti je ostalo manje primetno da zvanično imamo preko 27.000 članova kluba. Ponosni smo na svakog člana koji je sa Zvezdom prolazio kroz uglavnom radosne, ali ponekad i teške momente tokom 2019. godine. Naročito smo ponosni što je svaki dinar od članstva otišao u Zvezdinu fondaciju koja ima cilj da pomogne razvoju kluba, a posebno Omladinskoj školi i veteranima – istakao je Mijailović.

Postigli smo mnogo, nastavio je predsednik, ali da li ćemo se zadovoljiti ovim brojem članova?

- Nećemo, naravno! Zato vas pozivamo da nam se pridružite u akciji da svaki član kluba obnovi članarinu, ali i učlani po dva nova clana i svi zajedno približićemo se onome što je nas veliki, zajednički cilj i san: 50.000 članova FK Crvena zvezda. Deluje nemoguće? Pre samo dve godine izgledala je tako i cifra od 27.000 članova, a ona je sada stvarnost koja nas uči da ciljevi uvek moraju da budu visoki, jer veliki klubovi samo tako ostaju veliki. A mi to svakako jesmo – zaključio je Mijailović.

Servis za članstvo će u petak raditi od 9 do 17 čaova, a kancelarija je na zapadnoj tribini, ulaz pored Muzeja. Učlanjenje novih članova, kao i obnova sadašnjih članarina, moguća je i online na sajtu https://budideozvezde.rs/