Dejan Stanković
Alo/Marko Metlaš
Dejan Stanković

Alo/Marko Metlaš

Dejan Stanković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Crvena zvezda 11. jula počinje pripreme za narednu sezonu u kojoj ima tri jasna cilja - novi plasman u Ligu šampiona, odbrana titule i konačno objedinjavanje oba domaća trofeja. Trener Dejan Stanković već uveliko radi na formiranju igračkog kadra koji će moći da iznese sezonu na tri fronta.

Očekivana vest je da će se levi bek Stefan Hajdin pojaviti na prozivci, a zatim i potpisati novi ugovor i krene u misiju dokazivanja kod Dejana Stankovića. Odličan je bio na pozajmici u Voždovcu i za početak će biti alternativa Milanu Rodiću koji ima odrešene ruke da ode u slučaju dobre ponude.

Od pozajmljenih fudbalera, u ekipi za narednu sezonu mogao bi još da bude Nikola Vasiljević kao rezervni golman. Tu nije iskristalisana situacija, pogotovo ukoliko se krene u dovođenje na pozajmicu iz Intera Filipa Stankovića. Dejan Meleg, pojačanje iz 2018. godine, bez velike šanse u prvom timu i sa dve pozajmice iza sebe, u Grčkoj i niškom Radničkom, dobija od Crvene zvezde predlog za sporazumni raskid ugovora. Odluka je na igraču, koji bi u novom klubu sigurno imao bolji status u slučaju da nije na pozajmici.

Biće interesantno i kakav će potez Crvena zvezda da povuče oko Erika Jirke. Slovak ima zapažene igre u Poljskoj, međutim, Gornjik nije u situaciji da aktivira otkupnu klauzulu od 700.000 evra. Jirka, sigurno, ima kvalitet za Crvenu zvezdu, ali ne deluje da će kao stranac imati prostor za igru pored Bena, očekivanog pojačanja Kataija, Vukanovića...

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

Kole

05.07.2020 18:30

Nista Zvezda dok je Stankovic trener nece uraditi osim sto ce potrositi ogroman novac. Kao covek i igrac je ok ali nije za trenera pogotovo Zvezde. Voleo bi da gresim.