Ole Gunar Solskjer
AP/Peter Dejong
Ole Gunar Solskjer

AP/Peter Dejong

Ole Gunar Solskjer, Foto: AP/Peter Dejong

Fudbaleri Mančester junajteda odlučili su se da ne treniraju u Beogradu pred meč protiv Partizana, već će poslednji trening obaviti u svom trening centru, odakle će krenuti put aerodroma, a u prestonicu Srbije stižu čarter letom iz Mančestera oko 18:30.

PROČITAJTE JOŠ:

Ekspedicija Crvenih đavola će zatim pod pratnjom biti ispraćena u hotel Hilton, gde će biti smešteni, dok će trener Ole Gunar Solskjer i jedan igrač biti direktno sa aerodroma odvezeni u Humsku na konferenciju za medije, koja je na programu od 19:15.

Mančester junajted

AP Dave Thompson

Mančester junajted, Foto: AP Dave Thompson

Obično sve ekipe koje dolaze u Beograd poslednjih godina imaju i trening na stadionu na kome igraju meč, ali su u Junajtedu procenili da im trening nije potreban i da je dovoljno ono što će uvežbati u svom trening centru pred meč protiv Partizana.

Pjatov sastavio Hrvata sa zemljom, ovakav MMA potez fudbalski tereni ne pamte! Čist penal, savio mu kičmu kao granu (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 08:25 Iskusan golman, totalno neočekivano od njega. brutalan potez Pjatova, Foto: EPA/Sergey Dolzhenko Šahtjor iz Donjecka i Dinamo Zagreb odigrali su 2:2 u trećem kolu grupne faze Lige šampiona. I pored četiri gola, potez koji je najviše obeležio meč dolazi od golmana ukrajinske ekipe.

Meč je na programu u četvrtak od 18:55 uz prenos je na Arena Sport 1 i RTS 1. Trenutno su Partizan i Junajted na deobi prvog mesta u grupi L Lige Evrope.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!