Aleksandar Vučić
Tanjug/Dragan Kujundžić
Nenad Lalatović

Alo Vladimir Marković

Nenad Lalatović, Foto: Alo Vladimir Marković

Lalatović je za to da se prvenstvo svede amo na regularni deo bez plej-ofa i plej-auta.

"To je samo moje mišljenje. Ne želim da pametujem, ima stručnijih, ali ne bih da kidamo igrače u mnogo utakmica", rekao je Lalatović.

Što se tiče borbe sa koronom, Lalatović je rekao:

"Imamo najbolje lekare, medicinare na svetu i oni su moji heroji, kao i policajci, vojnici, trgovci... Svi na prvoj liniji bojnog polja uz bolesnike protiv virusa. Svako veče u osam, kao i svi, tu sam da dam ogroman aplauz njihovoj hrabrosti", ističe trener Vojvodine i dodaje:

"Divim se tim ljudima, zaista. Obožavam Srbiju, naš narod i sada imam još jaču emociju. Naši građani su disciplinovani, pridržavaju se izolacije i bitno je da budemo ujedinjeni, da pokažemo da smo sila. Jesmo možda "mala četa" ali Srbija je velika zemlja".

"U svemu tome vidim veliku ulogu predsednika Aleksandra Vučića i još sam ponosniji, jer se jasno vidi ko je za Srbiju i naš narod, našu decu, penzionere... a ne za lični interes. Da nisu blagovremeno povučeni potezi najodgovornijih u sprezi sa strukom, ne smem ni da pomislim šta je moglo da se desi. Potrebno je samo da budemo strpljivi, uporni, da ostanemo kod kuće".