Crvena zvezda
EPA/Srđan Suki
Crvena zvezda

EPA/Srđan Suki

Crvena zvezda, Foto: EPA/Srđan Suki

Crvena zvezda ispala je iz Lige šampiona, neće nastaviti takmičenje ni u Ligi Evrope, ali uprkos tome možemo mirne duše reći - crveno-beli, svaka vam čast na svemu urađenom ove sezone!

Ipak, Brazilac markinjos je posle centaršuta komšije iz Argentine Anhela di Marije glavom smestio loptu iza leđa Milana Borjana.

Pročitaje još:

 

Svima je bilo jasno da je time stavljana tačka na ovu utakmicu, a golman Crvene zvezde je dresom prekrio glavu i umalo nije zaplakao kod tog trećeg gola Parižana.

Reakcija Borjana je verovatno prikazala i reakciju svih vatrenih pristalica, kao i onima kojima je Crvena zvezda iole u srcu.

Četa Vladana Milojevića završila je učešće u Ligi šampiona na četvrtom mestu u fantastičnoj grupi iza Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija, a takođe neće igrati ni eliminacionu fazu Lige Evrope.

 

No, uprkos tome, utisak je fantastičan, četiri boda u ovakvoj grupi i zadržana šansa do poslednjeg kola da se nastavi proleće u Evropi nešto je što zaslužuje gromoglasan aplauz za srpskog predstavnika u elitnom evropskom takmičenju.