Manuel Petit
Prinscreen Twitter/Mirror Footb
Manuel Petit

Prinscreen Twitter/Mirror Footb

Manuel Petit, Foto: Prinscreen Twitter/Mirror Footb

* Peti je branio boje Monaka, Arsenala, Barselone i Čelsija

* Sa reprezentacijom Francuske je osvojio Mundijal 1998. godine

* Dao je gol u finalu Svetskog prvenstva protiv selekcije Brazila

- Uvek sam imao "problema" sa ženama, no, nakon Svetskog prvenstva 1998. bilo je još gore. Ali ne žalim se uopšte, uživao sam - rekao je Petit

Voditeljka na meču Zvezde nije mogla da dođe sebi! Pre toga je SVE PREDOSETILA (VIDEO)

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 18:58 Neverovatno interesantan momenat. Anja Velanac, Foto: Youtube/Zvezda Kids Nema opuštanja kada izveštavate sa Zvezdinog meča ispod severne tribine, a to je mogla da shvati i voditeljka Zvezda Kids kanala na Jutjubu, Anja Velanac, koja je imala priliku da oseti kako izgleda kada vas iznenadi topovski udar.

Emanuel Peti (48), bivši fudbaler Monaka, Arsenala, Barselone i Čelsija, svojevremeno je bio velika zvezda, a posebno nakon što je s Francuskom osvojio naslov svetskog prvaka 1998. godine. Tada je u finalu dao gol Brazilu.

Petiju je popularnost u velikoj meri pomagala kod žena, a sada je ispričao neobičnu priču.

- Ne sećam se koliko su mi puta žene dolazile, čak i one koje su bile u braku. Neke su čak dolazile s muževima i davale mi svoje brojeve telefona.

No, jednom mu se dogodila neobična situacija.

- Jedne večeri sam ispred restorana čekao taksi kada mi je iznenada prišao par, a muškarac mi je dao neprimerenu ponudu. Želeo je da imam seks sa njegovom ženom dok on gleda. Samo sam mu zahvalio na ponudi.

PROČITAJTE JOŠ:

Peti je bio oženjen, ali se 2002. godine razveo. Iz toga braka ima jedno dete, a sa sadašnjom devojkom ima 12-godišnju kćer.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića