Mihajlović, Juventus
EPA/Stefano Lancia
Siniša Mihajlović

EPA/Stefano Lancia

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Stefano Lancia

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović, nakon što je remijem protiv Lacija u Rimu 3:3 obezbedio opstanak ekipi koju je preuzeo u nezavidnoj situaciji, izjavio je da će o budućnosti razmišljati kad bude gotova sezona.

 

Bane Ivanović

AP/Dmitri Lovetsky

Bane Ivanović, Foto: AP/Dmitri Lovetsky

 

BRANISLAV IVANOVIĆ U CENTRU SKANDALA Oglasili se iz ruske antidoping agencije: "SRBIN ĆE BITI KAŽNJEN!"

"Imamo još jednu utakmicu, nije isto da li ste na kraju 10. ili 15. na tabeli. Želim da kažem da smo ostvarili pravo malo čudo, ja sam jedan od retkih koji je verovao jer sam video da tim ima kvalitet i karakter", rekao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović

EPA/Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Na pitanje italijanskih novinara da li ga je kontaktirao Juventus, pošto Masimilijano Alegri napušta kormilo šampiona, srpski trener je rekao:

"Da, ali pre pet godina. Naša profesija se stalno unapređuje, tako da sam danas potpuno drugačiji trener nego tada. Ja sam rođen spreman", poručio je Mihajlović i na indirektan način poslao poruku da je došlo vreme za novi posao u velikom klubu nakon neuspeha sa Milanom.

Italijanski mediji tvrde da je u pol poziciji za preuzimanje Juventusa sadašnji trener Lacija Simone Inzagi, a da bi ukoliko se to ostvari Mihajlović izvesno preuzeo Rimljane, gde je svojevremeno ostavio dubok trag kao igrač i čiji su mu navijači sinoć aplaudirali.