Tole nam je naneo zlo, godinama su gurali Partizan!

Alo.rs, Sportski žurnal | sport 2016-03-23 22:55:48 2016-03-23 22:55:48

Generalni direktor Crvene zvezde već duže vreme traži smenu predsedika Fudbalskog saveza Srbije, a ulje na vatru dolio je u danu kada Srbija gostuje Poljskoj u Poznanju.

Oliver Bunić

Terzić je, zajedno sa prvotimcem crveno-belih, Aleksandrom Kataijem, kao gost Fakuleteta političkih nauka, odgovarao na pitanja studenata, od kojih je jednog interesovalo kakvi su odnosi kluba sa "Rajka Mitića" i FSS.

Terzićev odgovor bez dlake na jeziku, verovatno je bio očekivan.

- Odnosi su nikakvi i drago mi je zbog toga. Uskoro su izbori i verujem da Karadžić nema šanse ni da se kandiduje. Voleo bih da, ipak, pretenduje na funkciju i da srušimo mit o njegovoj nepobedivosti, jer je mnogo zla naneo Zvezdi - napomenuo je Terzić, a prenosi "Sportski žurnal".

S obzirom da je bio gost FPN-a neizostavno je bilo pitanje o pretpostavkama da političari bliski vlasti utiču na dešavanja u sportu. I da, navodno, pomažu Crvenoj zvezdi.

- Dug je period iza nas u kojem su ljudi koji su vodili ovu zemlju bili naklonjeni Partizanu. Produkt toga bio je Teleoptik, uspesi i mnoge druge stvari. Svako ko želi da pomogne Zvezdi je dobrodošao - rekao je, između ostalog, Zvezdan Terzić.

Expand player
Pogledajte više